Schack SM 1994 Haparanda

Slutord


Sveriges östligaste Schack SM någonsin är färdigspelat. De som bott på Sundholmens campingplats har bott på Sveriges östligaste fastlandspunkt.Vi visste redan innan vi ansökte om SM att det skulle bli jobbigt.Det har det också varit, men detta faktum uppvägs mer än väl av den stimulans det trots allt innebär att anordna ett SM. Det är dessutom roligt att träffa alla schackentusiaster och följa med i tävlingarna.

Vi i tävlingsledningen vill tacka alla våra duktiga medarbetare under SM. Men framför allt vill vi tacka alla Er spelare som gjort detta SM möjligt. Tack ska Ni ha!

Utan sponsorer skulle det bli svårt att få ett SM att gå ihop. Vi har haft förmånen att få sponsorhjälp i skiftande omfattning. Bland sponsorerna vill vi särskilt nämna Haparanda kommun, Längmanska Företagarfonden, Stiftelsen Norrbottens läns Arbetsstugor, Matteus Fondkommission, Provincia Bothniensis, Prix, Print Market och Norrfrys. Vidare Tornedalsskolan och Marielundsskolan som villigt ställt lokaler till vårt förfogande.

Naturligtvis är vi också glada över alla de uppskattande ord som vi arrangörer fått höra under SM-veckorna. Extra trevligt har det varit med så bra väder. Antalet starter har varit 705, vilket vi tycker är hyfsat.

Slutligen önskar vi inom tävlingsledningen Borlänge lycka till med nästa års arrangemang.

Schack 64:s SM-kommitté

  Ove Attefall  
Tord Alanenpää   Lars Göran Carlsson
Gösta Johansson   Lennart Wuopio